Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 70g44kcal2.1g3.4g2.4g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta23g82kcal3g15.9g0.5g0.8g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g322kcal14g38.6g11.8g1.6g
Valittu annoskoko110g161kcal7g19.3g5.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna55g81kcal3.5g9.7g3g0.4g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356