Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g73g50kcal1.2g10.9g0.1g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow4.4g5.9kcal0.3g0.5g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)15g12kcal0.1g0.5g1g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)7.3g19kcal1.9g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g174kcal7g24g5.2g0g
Valittu annoskoko110g87kcal3.5g12g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna55g44kcal1.8g6g1.3g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438