Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g29g32kcal6.7g0g0.5g0g
Valkopippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.8g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g29g8.8kcal0.3g1.8g0.1g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g26g8.7kcal0.7g1.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g13g2.1kcal0.3g0.2g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima4.4g17kcal1.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g167kcal18.8g6.8g7g0g
Valittu annoskoko110g84kcal9.4g3.4g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna55g42kcal4.7g1.7g1.8g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953