Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen49g16kcal1.6g2.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g16g0.3g0.8g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Mustikka metsä- 21g9kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Hermesetas -neste0.7g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu3.5g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g251kcal11g41g3.4g3.2g
Valittu annoskoko110g126kcal5.5g20.5g1.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna55g63kcal2.8g10.3g0.9g0.8g
Arvot/100g100g114kcal5g18.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370321