Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka18g17kcal3.1g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g6.6g3.9kcal0.1g0.9g0g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g15g5.1kcal0.1g1g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g3.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus5.1g18kcal0.7g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g105kcal8.6g7g4.4g1g
Valittu annoskoko110g52kcal4.3g3.5g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna55g26kcal2.2g1.8g1.1g0.3g
Arvot/100g100g48kcal3.9g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749