Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu38g113kcal1.5g1.5g11.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 28g18kcal0.9g1.4g1g0g
Katkarapu 15g10kcal2.2g0g0.2g0g
Sieni-sipulihakkelus 19g5kcal0.3g0.5g0.1g0.5g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g9g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Tilli mauste0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g297kcal10g7.8g25.2g1g
Valittu annoskoko110g149kcal5g3.9g12.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna55g74kcal2.5g2g6.3g0.3g
Arvot/100g100g135kcal4.5g3.5g11.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636