Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)45g158kcal5.4g31g0.9g2.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen31g225kcal0g0g25g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g777kcal10.8g65g51.8g4.4g
Valittu annoskoko110g389kcal5.4g32.5g25.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna55g194kcal2.7g16.3g13g1.1g
Arvot/100g100g353kcal4.9g29.5g23.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716