Thaimaalainen kanakeitto

1.Kuori ja keitä juurekset kypsiksi vedessä ja soseuta keitos.

2. Lisää murskatut valkosipulit, mausteet, valkoviini, raastettu inkivääri, sitruunamehu sekä pieneksi kuutioidut kanapalat.

Anna kiehua pienellä lämmöllä n. 10-15- minuuttia siten, että kanapalat kypsyvät.

Tulisieluisempi voi laittaa chiliä reilusti.

3. Lisää kookosmaito joukkoon, mutta älä enää kiehuta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 589 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g11g12kcal2.6g0g0.2g0g
Bataatti, kuorittu 5.6g4.6kcal0.1g0.9g0g0.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 9g5.1kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana 7.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk15g7.5kcal0.1g0.1g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Valkoviini kuiva 2.2g1.5kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g80kcal6g7.2g2.6g1g
Valittu annoskoko110g40kcal3g3.6g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna55g20kcal1.5g1.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g36kcal2.7g3.3g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93101