Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 23g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Seiti pakaste 13g10kcal2.3g0g0.1g0g
Voi 0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g1.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g5.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g6.7g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g78kcal6.2g9.4g1.2g1g
Valittu annoskoko110g39kcal3.1g4.7g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna55g20kcal1.6g2.4g0.3g0.3g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.3g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442