Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g25g19kcal4g0.4g0.2g0.1g
Tomaattimurska 25g7.4kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 50g53kcal2g9.7g0.4g0.9g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g205kcal12.6g24.8g5.4g3.4g
Valittu annoskoko111g102kcal6.3g12.4g2.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna55g51kcal3.2g6.2g1.4g0.9g
Arvot/100g100g93kcal5.7g11.2g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240