Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g30g16kcal0.4g1.9g0.7g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g14g24kcal0.4g0.8g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g189kcal12.6g8.4g11.2g1.4g
Valittu annoskoko111g95kcal6.3g4.2g5.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna55g47kcal3.2g2.1g2.8g0.4g
Arvot/100g100g85kcal5.7g3.8g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348