Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 16g47kcal2.8g7.6g0.2g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Amerikan Pekoni filee, HK4.4g7kcal0.9g0g3.9g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g150kcal12.2g15.2g10.8g3.4g
Valittu annoskoko111g75kcal6.1g7.6g5.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna55g38kcal3.1g3.8g2.7g0.9g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917