Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g50g12kcal0.6g1.7g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g25g45kcal4.7g0g3g0g
Siirappi 3.7g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g140kcal10.8g9.6g6.2g2.2g
Valittu annoskoko111g70kcal5.4g4.8g3.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna55g35kcal2.7g2.4g1.6g0.6g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052