Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g63g220kcal2.2g51g0.6g1.9g
Kuivahiiva, annos 11g0.8g3kcal0.4g0.3g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g476kcal5.2g103.4g4.2g3.8g
Valittu annoskoko111g238kcal2.6g51.7g2.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna55g119kcal1.3g25.9g1.1g1g
Arvot/100g100g216kcal2.4g46.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440547