Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 15g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Porkkana 22g7.1kcal0.1g1.2g0g0.6g
Juuriselleri 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 29g22kcal0.5g4.5g0.1g0.3g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta29g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas7.3g20kcal1.4g0g1.6g0g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g116kcal4.4g13.8g3.6g3g
Valittu annoskoko111g58kcal2.2g6.9g1.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna55g29kcal1.1g3.5g0.9g0.8g
Arvot/100g100g52kcal2g6.2g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390