Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 15g12kcal2.6g0g0.1g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g38g24kcal0.6g4.5g0g0g
Palsternakka 7.5g4.8kcal0g0.9g0g0.3g
Kalaliemikuutio 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g85kcal6.6g11.2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko111g43kcal3.3g5.6g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna55g21kcal1.7g2.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075