Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaurahiutale 5.6g21kcal0.8g3.2g0.4g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light11g26kcal2.8g0.3g1.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki18g10kcal1.5g0.9g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g39g8kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Basilika, kuivattu 4.2g11kcal0.6g0.9g0.2g1.7g
Ruokaöljy keskiarvo 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana221g395kcal15.4g37.8g18.8g7g
Valittu annoskoko111g198kcal7.7g18.9g9.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna55g99kcal3.9g9.5g4.7g1.8g
Arvot/100g100g178kcal7g17.1g8.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722