Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 49g22kcal0.2g3.2g0.3g1.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g35g137kcal0g34.5g0g0g
Suklaa tumma 21g109kcal0.8g11.2g6.5g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g537kcal2g98g13.6g5.4g
Valittu annoskoko111g269kcal1g49g6.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna55g134kcal0.5g24.5g3.4g1.4g
Arvot/100g100g242kcal0.9g44.2g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914