Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow70g14kcal2.1g1.4g0g1.8g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä7.8g14kcal0.2g0.9g1.1g0g
Vuohenjuusto President16g40kcal3g0.1g3.1g0g
Valkoviini kuiva 16g11kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g186kcal10.6g5g11.6g3.6g
Valittu annoskoko111g93kcal5.3g2.5g5.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna56g47kcal2.7g1.3g2.9g0.9g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744