Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Lehtiselleri 5.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.6g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Kalaliemi laimennettu 52g1.6kcal0g0.2g0.1g0g
Kirjolohifilee 21g34kcal3.5g0g2.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Maustekurkku7.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 2.1g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g120kcal8g3.6g8g1.4g
Valittu annoskoko111g60kcal4g1.8g4g0.7g
Annoskoko puolitettuna55g30kcal2g0.9g2g0.4g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223