Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g31g20kcal0.5g3.8g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 21g13kcal0.6g1g0.7g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g13g13kcal2.4g0g0.3g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g4.2g7kcal0.1g0.2g0.6g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g108kcal7.4g10.2g3.2g0g
Valittu annoskoko111g54kcal3.7g5.1g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna56g27kcal1.9g2.6g0.8g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653