Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 50g35kcal2.5g4.7g0.2g1.5g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g2g0.3g2.5g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Pestokastike, yrttikastike 38g183kcal3.1g0.5g18.7g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)225g293kcal40.5g5g13.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g1422kcal106.6g66.2g81.2g15g
Valittu annoskoko1100g711kcal53.3g33.1g40.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna550g356kcal26.7g16.6g20.3g3.8g
Arvot/100g100g65kcal4.8g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794