Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 375g573kcal72.4g0g31.5g0g
Paprika keltainen 225g68kcal2.1g11.5g0.5g4.5g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)150g53kcal2.4g10.4g0.2g2.1g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.4g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 75g15kcal0.2g0.7g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g173g148kcal8.6g27.6g0.5g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g1815kcal175.8g114g68.8g41.8g
Valittu annoskoko1100g907kcal87.9g57g34.4g20.9g
Annoskoko puolitettuna550g454kcal44g28.5g17.2g10.5g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754