Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2732g1503kcal43.7g360.1g4.6g23.2g
Kananmuna kuoreton 4007g5716kcal500.9g12g410.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 364g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 255g2255kcal0g0g255g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1093g2485kcal55.3g191.6g153.9g63.4g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g546g1967kcal125.7g0g163.9g0g
Sipuli (kuorittu)1002g271kcal13g48.1g2g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28395kcal1477.2g1223.6g1980.2g207.2g
Valittu annoskoko10000g14197kcal738.6g611.8g990.1g103.6g
Annoskoko puolitettuna5000g7099kcal369.3g305.9g495.1g51.8g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675