Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 1818g604kcal11.5g102.7g3.6g47.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 909g316kcal41.6g17.5g2.7g22.5g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1364g325kcal24.5g29.7g4.1g31.1g
Sipuli (kuorittu)682g184kcal8.9g32.7g1.4g11.6g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 909g195kcal6.1g27.1g4.4g7.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g909g185kcal5.5g34.5g2.7g12.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1818g1546kcal25.5g80g127.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g682g1909kcal129.5g0.2g150g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]909g3000kcal245.5g0g218.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16526kcal997.2g648.8g1028.8g265g
Valittu annoskoko10000g8263kcal498.6g324.4g514.4g132.5g
Annoskoko puolitettuna5000g4132kcal249.3g162.2g257.2g66.3g
Arvot/100g100g83kcal5g3.2g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758