Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 69g468kcal18.7g4.8g40.2g8.5g
Kirjolohifilee 4082g6748kcal683.7g0g449g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g35kcal1.6g6.5g0.1g0g
Valkosipuli 33g35kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Paprika punainen 1388g406kcal13g62.4g5.6g26.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g531g149kcal3.2g31.6g1.1g13.3g
Juuriselleri 612g193kcal7.7g28.2g1.2g19g
Inkivääri, tuore, silputtu122g98kcal2.2g21.8g1g2.4g
Purjosipuli 816g187kcal14.8g19.6g1.6g17.1g
Soijakastike 147g89kcal7.6g14g0.1g0g
Rypsiöljy 220g1949kcal0g0g220.4g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 1959g2625kcal47.6g559.2g5.5g58g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25962kcal1605.4g1506.8g1452g290.8g
Valittu annoskoko10000g12981kcal802.7g753.4g726g145.4g
Annoskoko puolitettuna5000g6491kcal401.4g376.7g363g72.7g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785