Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 193g630kcal19.6g127.8g2.1g6.4g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g210g221kcal39.9g1.1g6.3g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g219g175kcal3.3g14.7g10.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 105g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl350g105kcal16.1g6.6g1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2205g2798kcal183g305g87.8g24.4g
Valittu annoskoko1103g1399kcal91.5g152.5g43.9g12.2g
Annoskoko puolitettuna551g700kcal45.8g76.3g22g6.1g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180