Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Kesäkurpitsa zucchini 263g47kcal1.5g6.6g1g1.8g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g350g140kcal5.2g15.7g7g8.7g
Sipuli 140g42kcal1.7g6.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2205g1621kcal149.8g58g86.6g25.8g
Valittu annoskoko1103g811kcal74.9g29g43.3g12.9g
Annoskoko puolitettuna551g405kcal37.5g14.5g21.7g6.5g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262