Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g10g54kcal0g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Bataatti, kuorittu 429g348kcal6.7g72.3g0.2g12.9g
Lanttu 409g118kcal4.1g18.8g1.2g7.4g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g37g105kcal7.1g0g8.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g1372kcal43.4g200.8g32g48.8g
Valittu annoskoko1104g686kcal21.7g100.4g16g24.4g
Annoskoko puolitettuna552g343kcal10.9g50.2g8g12.2g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951