Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g340g319kcal1.7g74.7g1.7g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu25g26kcal2g4.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g400g520kcal83.9g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g2215kcal182.4g180.6g76.4g7.8g
Valittu annoskoko1104g1108kcal91.2g90.3g38.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna552g554kcal45.6g45.2g19.1g2g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451