Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g300g285kcal59.9g0g5.1g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Makaroni, tumma 300g1078kcal40.5g196.9g9g17.7g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g250g102kcal3.5g20.2g0.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g250g300kcal8.5g9g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g3618kcal224.8g452.2g89.6g35.4g
Valittu annoskoko1104g1809kcal112.4g226.1g44.8g17.7g
Annoskoko puolitettuna552g905kcal56.2g113.1g22.4g8.9g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001