Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 400g70kcal7.3g1.6g2g7.6g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai32g112kcal3.8g22.7g0.7g1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl320g272kcal4.5g14.1g22.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g32g234kcal0.3g0.3g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g1418kcal33.8g85g101.8g20g
Valittu annoskoko1104g709kcal16.9g42.5g50.9g10g
Annoskoko puolitettuna552g355kcal8.5g21.3g25.5g5g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.8g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525