Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 384g292kcal61.6g0g4.7g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g360g432kcal11.9g13.3g36g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)264g652kcal24g116.2g4.2g26.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g2804kcal197.4g268.2g90.2g56g
Valittu annoskoko1104g1402kcal98.7g134.1g45.1g28g
Annoskoko puolitettuna552g701kcal49.4g67.1g22.6g14g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858