Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 640g2051kcal171.3g0g153.2g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras56g150kcal4.8g28.7g0.6g7.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 184g84kcal5.5g8.8g2.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g24g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g4679kcal368.4g94.6g314.4g21.8g
Valittu annoskoko1104g2339kcal184.2g47.3g157.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna552g1170kcal92.1g23.7g78.6g5.5g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347