Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 79g23kcal0.8g3.6g0.2g1.4g
Lapinliha,poronkäristys 750g211g291kcal44.3g2.1g12.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow112g90kcal4.7g14.6g1g3.5g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g141g351kcal26.7g0g30.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2209g1510kcal153g40.6g89.4g9.8g
Valittu annoskoko1105g755kcal76.5g20.3g44.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna552g378kcal38.3g10.2g22.4g2.5g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710