Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt281g129kcal9g13.5g4.2g0g
Ruokasuola jodioitu 4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 225g175kcal39.5g0g1.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 281g214kcal5.3g43.6g0.6g2.8g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g7g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2209g1191kcal109.6g125.8g23.6g6.6g
Valittu annoskoko1105g595kcal54.8g62.9g11.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna552g298kcal27.4g31.5g5.9g1.7g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519