Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 3623g633kcal66.3g14.5g18.1g68.8g
Sipuli (kuorittu)725g196kcal9.4g34.8g1.4g12.3g
Vesi2174g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai290g1015kcal34.8g205.8g6.1g8.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2899g2464kcal40.6g127.5g202.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g290g2116kcal2.9g2.9g231.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12846kcal308g771g920.8g179.6g
Valittu annoskoko10000g6423kcal154g385.5g460.4g89.8g
Annoskoko puolitettuna5000g3212kcal77g192.8g230.2g44.9g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525