Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g250g425kcal47.5g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Palsternakka 94g60kcal0.5g11.1g0.4g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g188g53kcal1.1g11.2g0.4g4.7g
Peruna, vanha, kuorittu 188g143kcal3.5g29.1g0.4g1.9g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g6.2g4.7kcal0.5g0.6g0g0g
Lanttu 156g45kcal1.6g7.2g0.5g2.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Selleri, annos 50g94g13kcal0.9g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2210g1643kcal114.4g136g64g31.4g
Valittu annoskoko1105g822kcal57.2g68g32g15.7g
Annoskoko puolitettuna552g411kcal28.6g34g16g7.9g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.2g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970