Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g48g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g150g195kcal30g0g9g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g156g391kcal29.7g0g34.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2210g1390kcal124.8g44.4g87.6g5g
Valittu annoskoko1105g695kcal62.4g22.2g43.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna553g348kcal31.2g11.1g21.9g1.3g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929