Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo169g1198kcal0.5g0.3g135g0g
Sokeri 169g685kcal0g168.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 281g965kcal28.7g196.9g3.4g9.8g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 225g196kcal2.4g41.2g0.9g4.1g
Taloussuklaa, Fazer113g579kcal4.4g63g33.8g6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g68kcal0g16.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2212g7754kcal103.6g978.4g371.6g39.8g
Valittu annoskoko1106g3877kcal51.8g489.2g185.8g19.9g
Annoskoko puolitettuna553g1939kcal25.9g244.6g92.9g10g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124328