Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g233g862kcal13.7g81.5g53.6g4.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g466g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g218g590kcal39.3g4.4g45.9g0g
Hunaja 12g39kcal0.1g9.4g0g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma117g140kcal3.7g5.2g11.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 58g73kcal6.4g0.2g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2212g3661kcal138.8g246.4g234.6g26g
Valittu annoskoko1106g1830kcal69.4g123.2g117.3g13g
Annoskoko puolitettuna553g915kcal34.7g61.6g58.7g6.5g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56158