Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g175g61kcal1.8g11.4g0.9g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g140g126kcal6.4g23.1g1g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g140g126kcal8.4g21g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow140g35kcal1.3g6.7g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g233kcal26.6g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2212g1172kcal89.4g126g32.8g0.6g
Valittu annoskoko1106g586kcal44.7g63g16.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna553g293kcal22.4g31.5g8.2g0.2g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151