Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g112g819kcal1.1g1.1g89.7g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g168g572kcal3.4g5g60.6g0g
Kookoshiutale 39g259kcal3.2g2.5g25.3g6.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 628g242kcal1g51.3g0.6g9.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.2g8.2kcal0.1g1.8g0.1g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g112g684kcal21.3g5.6g61.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 45g303kcal12.1g3.1g26g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2214g5775kcal84.4g140.8g528g42.6g
Valittu annoskoko1107g2887kcal42.2g70.4g264g21.3g
Annoskoko puolitettuna554g1444kcal21.1g35.2g132g10.7g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976