Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 465g84kcal2.6g11.6g1.9g3.3g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)220g88kcal3.7g18g0.2g3.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g84g236kcal16g0g19.4g0.8g
Suippopaprika, makea, Pirkka113g28kcal1g5.2g0.5g2.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g225g270kcal42.8g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2214g1413kcal132.2g69.6g66.6g18.6g
Valittu annoskoko1107g706kcal66.1g34.8g33.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna554g353kcal33.1g17.4g16.7g4.7g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417