Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 281g214kcal5.3g43.6g0.6g2.8g
Bataatti, kuorittu 188g152kcal2.9g31.6g0.1g5.6g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 188g64kcal2.1g10.1g0.4g5.4g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%63g69kcal1.7g1.7g6.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto63g175kcal11.9g0g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2215g1424kcal50.2g176g48.4g27.6g
Valittu annoskoko1107g712kcal25.1g88g24.2g13.8g
Annoskoko puolitettuna554g356kcal12.6g44g12.1g6.9g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902