Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g146g61kcal2.3g12.6g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 75g26kcal0.8g4.1g0.2g2.2g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)19g66kcal2.5g12.3g0.5g1.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g15g48kcal7.8g4.2g0.1g2.4g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka113g30kcal2.1g4.7g0.2g2.7g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2216g628kcal33.2g85.6g14.6g19.8g
Valittu annoskoko1108g314kcal16.6g42.8g7.3g9.9g
Annoskoko puolitettuna554g157kcal8.3g21.4g3.7g5g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.9g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436