Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 18g157kcal0g0g17.7g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka18g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Paprika keltainen 35g11kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Tomaattimurska, 1 prk175g47kcal1.1g9.3g0.4g2.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.8g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen438g144kcal14.4g21.4g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g109g306kcal20.8g0g24.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima53g205kcal15.2g0g15.8g0g
Lasagnelevy Rainbow109g402kcal15.3g77.7g3.4g3.3g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g10g0.2g0.5g
Chili paprika punainen4.4g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sokeri 5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2219g2773kcal141g265g124.4g17.4g
Valittu annoskoko1110g1387kcal70.5g132.5g62.2g8.7g
Annoskoko puolitettuna555g693kcal35.3g66.3g31.1g4.4g
Arvot/100g100g125kcal6.4g11.9g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102282