Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g19g6.2kcal0.2g0.9g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g139kcal11.2g10g5.6g0.8g
Valittu annoskoko111g70kcal5.6g5g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna56g35kcal2.8g2.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571