Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kukkakaali 26g6.3kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 26g9kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g23g28kcal0.8g0.8g2.3g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g2.3g8kcal0.5g0g0.7g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)2.8g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g19g47kcal3.4g0g3.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g257kcal14.6g4.8g19.2g2.8g
Valittu annoskoko111g129kcal7.3g2.4g9.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna56g64kcal3.7g1.2g4.8g0.7g
Arvot/100g100g116kcal6.6g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977