Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste4.7g17kcal1.4g0.1g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)19g52kcal3g0.2g4.3g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g14g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste9g34kcal2.7g0.2g2.6g0g
Basilika, tuore 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.8g5.6kcal0g0.1g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g474kcal21.6g16.8g36g1.2g
Valittu annoskoko111g237kcal10.8g8.4g18g0.6g
Annoskoko puolitettuna56g119kcal5.4g4.2g9g0.3g
Arvot/100g100g213kcal9.7g7.6g16.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100